Lesbrieven en gratis nagesprekken bij educatieve compilatieprogramma’s

De laatste film uit het educatieve compilatieprogramma voor voortgezet onderwijs, I Love Hooligans, won de HAFF MovieZone Award 2014, de prijs van de jongerenjury op het festival. In deze bijzondere animatiedocumentaire volgen we een fanatieke hooligan, die een groot geheim heeft: hij valt op jongens.

Het is mogelijk een nagesprek met Q&A te boeken met Jan-Dirk Bouw, de maker van de film. In het nagesprek gaat Jan-Dirk zowel in op het maakproces van de film, als op de thema’s die in de film worden behandeld. Het nagesprek duurt ongeveer 15 minuten. MovieZone geeft de eerste 10 filmtheaters, die het educatieprogramma van de Korte Film Poule boeken, een gratis nagesprek met regisseur Bouw. Per theater kan één gratis gesprek worden geboekt. Wilt u meer nagesprekken boeken, dan zijn de kosten 75 euro ex btw, plus reiskostenvergoeding. Neem voor de contactgegevens van de maker contact op met het kfp-team.

Bij het educatieve compilatieprogramma Till Death Do Us Part wordt lesmateriaal aangeboden dat aansluit bij leerdoelen van de vakgebieden Talen, Kunst en Cultuur en Maatschappijleer. Klik hier voor het lesmateriaal (beschikbaar vanaf september 2014).